First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

18 rezultate gasite

Afisare:

Apartament 3 cam Odobescu Demisol 80 mp
58.000EUR
80 m2 3 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere pe strada Alexandru Odobescu, in vecinatatea Spitalului Odobescu si a Colegiului Banatean. Apartamentul se afla la demisolul unui imobil D + P , are vedere spre strada si curtea interioara, pretabil pentru sediu firma, avand o suprafata utila de aprox 80 mp Accestul direct din strada Alexandru Odobescu, atat interiorul cat si exteriorul in stare buna .  Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 154.

Distribuie pe:  
Apartament 2 camere IOSEFIN
62.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat,  situat in IOSEFIN,  51 mp, et 1 /1 ,curte comuna , ocupabil imediat , amenajat , aproape de centru. Constructie de caramida ,izolat la exterior cu polistiren , centrala pe gaz , termopane la toate geamurile si la usa de la intrare, parchet de lemn masiv , gresie ,faianta, acoperis de tigla nou, boxa depozitare. In apropiere se gasesc multe scoli ,gradinite ,piata Josefin , Profi, Unicarm, Kaufland , Lidl, Gara ,Autogara, City Mall ,tramvaie, autobuze Strada este modernizata, cu multe locuri de parcare si fara Timpark . Apartamentul se poate vinde complet utilat si mobilat Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: C consumul total specific de energie primară : 239.99 indicele de emisii echivalent CO2 : 51.33 consumul total specific de energie din surse regenerabile :0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 148.

Distribuie pe:  
Apartament spatios langa Piata Unirii Comision 0%
195.000EUR
122 m2 3 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, spatios situat in zona Ultracentrala a Timisoarei in apropiere de Piata Unirii. Proprietatea este pretabila pentru sediu firma - cabinet avocatura - cabinet notarial sau locuinta. Apartamentul este situat la etajul 1 in cladire P+3 si are o suprafata utila este de 122 mp, supafata totala de 126 mp, inaltimea camerelor fiind de 3,55 m. Imobilul dispune de o boxa in demisolul cladirii cu o suprafata de 29 mp si un garaj cu suprafta de 18 mp ( garajul avand CF separat) Situat in zona ultracentrala a orasului, foarte aproape de mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri. Apartamentul este compartimentat astfel : hol, 3 incaperi cu suprafete generoase de  24-38-40 mp o bucatarie si WC serviciu. Confortul termic este asigurat de 3 sobe teracota pe gaz cu valoare istorica. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: B consumul total specific de energie primară : 384.3 indicele de emisii echivalent CO2 : 76.86 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 143. Pret: 195.000 euro Negociabil

Distribuie pe:  
Ap 3 Camere Decomandat Lipovei cu garaj
89.500EUR
75 m2 3 camere 2 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1 situat in zona Lipovei. Apartamentul este situat la etajul 4 din 4 cu acoperis de tigla si o suprafata totala de 78 mp (inclusiv balconul inchis. Ap este decomandat, are 2 bai,centrala proprie pe gaz, se vinde complet mobilat, dispune de garaj. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket. Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 188.

Distribuie pe:  
Apartament  NOU 120 mp 66.000 Euro
66.000EUR
120 m2 4 camere 1 bai

ABA Imobiliare propine spre vanzare, apartament cu 3 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, baie, 1 dresing mare, 120 mp utili, etajul 3 in cladire noua finalizata 2019, cu toate utilitatile functionale. Apartamentul beneficiaza de 1 loc de parcare in curtea imobilului. Cladirea este construita din caramida Porotherm Wienerberger cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm cu EPS 80 si acoperita cu tigla. Tamplaria ferestrelor are o grosime de 12 cm si este de tip tripan. Cladirea se afla in comuna Ghiroda, cu acces facil la centura/autostrada, este finalizata in proportie de 100% si ocupata in proportie de 90%. Pana la Lidl se fac maxim 5 minute cu masina, iar pana in centrul orasului se fac maxim 15 minute in regim de trafic intens. Statia de transport in comun se afla la 5 minute pietonal. Prizele si intrerupatoarele sunt marca Gewiss si nu s-a facut economie la numarul lor. Atat in apartament cat si pe casa scarii si in exterior, sunt montate lustre si lampi cu becuri de tip LED. Curtea este amenajata cu pavaj Elis, sunt plantati pomi, iar parcarile sunt numerotate si evidentiate pentru fiecare apartament in parte. Apartamentul contine 3 dormitoare, 1 dresing, 1 sufragerie si 1 bucatarie. A fost amenajat deja pana la stadiul de alb, urmand ca viitorul proprietar sa-si aleaga finisarile (gresia, faianta, obiectele sanitare, culoarea la pereti). Am atasat cateva poze cu exemple de finisari, dar se poate discuta petru orice fel de variante. Pretul este 66.000 Euro. ID intern: 92.

Distribuie pe:  
Apartament 1 Camera Girocului ESO
53.500EUR
35 m2 1 camere 1 bai

ABA Imobiliare propunem spre vanzare apartament cu 1 camera decomandat, confort 1, situat in Calea Girocului langa ESO, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 2 din 3, cu o suprafata totala de 40 mp, avand un loc de parcare inscris in CF. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: A consumul total specific de energie primară : 121.50 indicele de emisii echivalent CO2 : 23.19 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. Pretul este de 53.500 euro negociabil, se vinde mobilat si utilat. ID intern: 76.

Distribuie pe:  
Bloc nou
Bloc nou
Intre vii, Timisoara
58.000EUR
38.6 m2 1 camere 1 bai

De vanzare, apartament cu 1 camera, etajul 2 de tip open-space in bloc nou constructie 2020, zona Lipovei in apropiere de Ballroom Venue si Dedeman. Suprafata apartamentului este de 38.6 mp utili, iar constructia si amenajarile sunt de cea mai buna calitate. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: A consumul total specific de energie primară : 84.23 indicele de emisii echivalent CO2 : 21.12 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 22. Pret: 58.000 euro Negociabil      

Distribuie pe:  
Apartament 4 Camere zona Cluj/Complex
Apartament 4 Camere zona Cluj/Complex
Complex Studentesc, Timisoara
133.000EUR
84 m2 4 camere 2 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 4 camere, decomandat, situat în zona Complexului Studentesc, in apropiere de Centrul de Afaceri. Apartamentul este decomandat, la etajul 3/4 cu două apartamente pe nivel. Apartamentul este format din living, 2 dormitoare, un birou, bucatarie full dotată, 1 baie, 1 WCS, 1 balcon închis. Este renovat complet, dispune de finisaje moderne, mobilier de calitate, centrală termică, două instalaţii de climatizare, internet, wifi. Orientarea apartamentului este spre sud pe latura dormitoarelor, iar livingul şi bucătăria, către o zonă verde. Preţul solicitat este de 133.000 de euro, apartamentul se vinde complet mobilat. Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 156.

Distribuie pe:  
Apartament 1 camera Blascovici
Apartament 1 camera Blascovici
Blascovici, Timisoara
37.000EUR
25 m2 1 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu o camera situat in cartierul Blascovici. Apartamentul este disponibil la etajul 3 din 4, cu o suprafata de 25 mp. Apartamentul este renovat recent si are instalatia electrica schimbata, clima, tamplarie PVC si usa metalica. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: B consumul total specific de energie primară : 126.71 indicele de emisii echivalent CO2 : 26.99 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 151.

Distribuie pe:  
Garsoniera Complexul Studentesc langa Tibiscus
Garsoniera Complexul Studentesc langa Tibiscus
Complex Studentesc, Timisoara
35.000EUR
21 m2 1 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 1 camera, decomandat, situat in cartierul Complexul Studentesc. Apartamentul este situat la etajul 2, are o suprafata de 21mp, mobilat si utilat, baie cu cabina de dus si minibucatarie. Blocul estei izolat pe exterior, incalzirea este de la Colterm si este situat in apropierea facultatii Tibiscus. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: B consumul total specific de energie primară : 65.25 indicele de emisii echivalent CO2 : 13.05 consumul total specific de energie din surse regenerabile :0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 149.

Distribuie pe:  
Apartament 3 camere Neptun Renovat
80.000EUR
65 m2 3 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre  vanzare, apartament impecabil cu 3 camere, parter, in apropiere de Neptun, renovat interior si fatada este in curs de renovare. Vederea este intr-o curte foarte civilizata, iar atat bucataria cat si baia sunt prevazute cu geam.  Parchetul a fost reconditionat si este intr-o stare perfecta, iar usile si geamurile sunt cele originale. Apartamentul are 65 mp utili plus o boxa de 27 mp in curte. Aceasta a fost construita in urma cu cativa ani. Pana la prefectura sau pana la P-ta Badea Cartan se fac aproximativ 5 minute pietonal. Statia de tramvai este la 3 minute. Certificatul de Performata Energetica: Clasa energetică: B Consumul total specific de energie primară : 204.75 Indicele de emisii echivalent CO2 : 40.95 Consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. Pret : 80.000 Euro Negociabil. ID oferta 68

Distribuie pe:  
Apartament 4 Camere Olimpia/Stadion
Apartament 4 Camere Olimpia/Stadion
Olimpia-Stadion, Timisoara
115.000EUR
84 m2 4 camere 2 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, situat in zona Olimpia-Stadion, intr-un imobil construit in anul 1980 , disponibil la etajul 4 din 8, cu o suprafata totala de 84 mp. Imobilul dispune de  lift nou, boxa, are vedere in spatele blocului si in lateral , ofera liniste. Se vinde mobilat si utilat. Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 157.

Distribuie pe:  
Apartament 3 camere Lipovei-Iulius Mall
76.500EUR
58 m2 2 camere 1 bai

 ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere in zona Lipovei - Iulius Mall Se vinde mobilat si utilat, centrala termica proprie, izolatie exterioara, instalatie electrica noua Gewiss, clima, mobilier nou. Imobilul este anvelopat iar apartamentul are o suprafata totala 58 mp. Configurat astfel: Hol, bucatarie inchisa, baie cu geam,  2 camere si living cu logie inchisa cu PVC. In vecinatatea Supermarket, parc, scoala, gadinita, piata, mijloare de transport in comnun la 50m. Etajul 3 cu vedere pe 2 parti in bloc cu 4 etaje construit din caramida. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: B consumul total specific de energie primară : 121,34 indicele de emisii echivalent CO2 : 22.09 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. Pret 76.500 Euro Negociabil,  ID intern: 111.

Distribuie pe:  
Apartament Central 2 Camere
Apartament Central 2 Camere
Tipografilor, Timisoara
64.900EUR
57 m2 2 camere 1 bai

ABA Imobiliare propune spre vanzare apartament in zona Centrala, cu 2 camere, semidecomandat, cu vedere spre parc. Apartamentul este situat la etajul 4 al imobilului P + 4 etaje cu acoperis din tigla ceramica avand in vecinatate Piata Unirii la circa 400m, Iulis Mall 300m De asemenea, acces rapid la numeroase mijloace de transport in comun. Pret 64.900 Euro negociabil.ID intern: 85.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Teren langa TM Asfalt toate Utilitatile
Teren langa TM Asfalt toate Utilitatile
33.000EUR
1100 m2 0 camere bai
Vila Deosebita Dumbravita Central
Vila Deosebita Dumbravita Central
275.000EUR
200 m2 5 camere 4 bai
Teren Bucovina Comercial-Rezidential
Teren Bucovina Comercial-Rezidential
115.000EUR
305 m2 0 camere bai
Ultimele oferte
Teren Investitie Calea Sagului
Teren Investitie Calea Sagului
1.500.000EUR
37600 m2 0 camere bai
Teren Mehala- Mircea cel Batran
Teren Mehala- Mircea cel Batran
210.000EUR
883 m2 0 camere bai
Teren Bucovina Comercial-Rezidential
Teren Bucovina Comercial-Rezidential
115.000EUR
305 m2 0 camere bai