First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

20 rezultate gasite

Afisare:

Apartament 3 Camere Sagului Turist
63.500EUR
53 m2 3 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere situat in zona Sagului, langa Turist si Shoping City Mall, etaj 10 din 10 cu priveliste spre Shopping City. Blocul este recent anvelopat , izolație (cu garanție) inclusiv pe acoperiș, și de aceea iarna este foarte cald, iar vara nu prea sa folosit clima! Apartamentul dispune și de un balcon mare cu geamuri termopan , uși interior schimbate, geamuri termopan, parchet laminat, încălzire colterm, clima , masina de spălat, dresing, frigider, lift modern, mobila în camere făcută la comanda, pat matrimonial! Mobila bucătărie făcută la comanda plus electrocasnicele incluse ! La parterul blocului sunt, bănci, farmacii, supermarket unicarm, cofetăria Codrina, stație autobuz 33, expres 1,tramvai linia 7 și 2! În zona se afla grădiniță, școală generala 13, 27, 15 , piata Doina! Apartamentul nu este poziționat cu fata spre sosea!! Dispune de o panorama superba!!! Se vinde complet mobilat!  la pretul de 65500 euro sau nemobilat la pretul de 63500. Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 175.

Distribuie pe:  
Apartament 1 Camera Girocului ESO
53.500EUR
35 m2 1 camere 1 bai

ABA Imobiliare propunem spre vanzare apartament cu 1 camera decomandat, confort 1, situat in Calea Girocului langa ESO, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 2 din 3, cu o suprafata totala de 40 mp, avand un loc de parcare inscris in CF. Imobilul este situat in apropiere de stație de autobuz, școală, supermarket. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: A consumul total specific de energie primară : 121.50 indicele de emisii echivalent CO2 : 23.19 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. Pretul este de 53.500 euro negociabil, se vinde mobilat si utilat. ID intern: 76.

Distribuie pe:  
Apartament 3 Camere Spitalul Judetean
64.000EUR
62 m2 3 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, confort 1, etajul 3 din 4 situat langa Spitalul Judetean, cu o suprafata totale de 65 mp. Apartamentul are usa intrare metalica si geamuri termopan. Necesita renovare. Imobilul este situat in apropiere de stație de firobuz, școală, piata, parcul Padurice, etc Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: C consumul total specific de energie primară : 239.99 indicele de emisii echivalent CO2 : 51.33 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. Pretul solicitat este 64.000 Euro negociabil.

Distribuie pe:  
Apartament 2 camere IOSEFIN
62.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat,  situat in IOSEFIN,  51 mp, et 1 /1 ,curte comuna , ocupabil imediat , amenajat , aproape de centru. Constructie de caramida ,izolat la exterior cu polistiren , centrala pe gaz , termopane la toate geamurile si la usa de la intrare, parchet de lemn masiv , gresie ,faianta, acoperis de tigla nou, boxa depozitare. In apropiere se gasesc multe scoli ,gradinite ,piata Josefin , Profi, Unicarm, Kaufland , Lidl, Gara ,Autogara, City Mall ,tramvaie, autobuze Strada este modernizata, cu multe locuri de parcare si fara Timpark . Apartamentul se poate vinde complet utilat si mobilat Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: C consumul total specific de energie primară : 239.99 indicele de emisii echivalent CO2 : 51.33 consumul total specific de energie din surse regenerabile :0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 148.

Distribuie pe:  
Apartament 3 cam Odobescu Demisol 80 mp
65.000EUR
80 m2 3 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere pe strada Alexandru Odobescu, in vecinatatea Spitalului Odobescu si a Colegiului Banatean. Apartamentul se afla la demisolul unui imobil D + P , are vedere spre strada si curtea interioara, pretabil pentru sediu firma, avand o suprafata utila de aprox 80 mp Accestul direct din strada Alexandru Odobescu, atat interiorul cat si exteriorul in stare buna .  Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 154.

Distribuie pe:  
Bloc nou
Bloc nou
Intre vii, Timisoara
58.000EUR
38.6 m2 1 camere 1 bai

De vanzare, apartament cu 1 camera, etajul 2 de tip open-space in bloc nou constructie 2020, zona Lipovei in apropiere de Ballroom Venue si Dedeman. Suprafata apartamentului este de 38.6 mp utili, iar constructia si amenajarile sunt de cea mai buna calitate. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: A consumul total specific de energie primară : 84.23 indicele de emisii echivalent CO2 : 21.12 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 22. Pret: 58.000 euro Negociabil      

Distribuie pe:  
Apartament spatios langa Piata Unirii Comision 0%
195.000EUR
122 m2 3 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, spatios situat in zona Ultracentrala a Timisoarei in apropiere de Piata Unirii. Proprietatea este pretabila pentru sediu firma - cabinet avocatura - cabinet notarial sau locuinta. Apartamentul este situat la etajul 1 in cladire P+3 si are o suprafata utila este de 122 mp, supafata totala de 126 mp, inaltimea camerelor fiind de 3,55 m. Imobilul dispune de o boxa in demisolul cladirii cu o suprafata de 29 mp si un garaj cu suprafta de 18 mp ( garajul avand CF separat) Situat in zona ultracentrala a orasului, foarte aproape de mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri. Apartamentul este compartimentat astfel : hol, 3 incaperi cu suprafete generoase de  24-38-40 mp o bucatarie si WC serviciu. Confortul termic este asigurat de 3 sobe teracota pe gaz cu valoare istorica. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: B consumul total specific de energie primară : 384.3 indicele de emisii echivalent CO2 : 76.86 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 143. Pret: 195.000 euro Negociabil

Distribuie pe:  
Apartament 4 Camere zona Cluj/Complex
Apartament 4 Camere zona Cluj/Complex
Complex Studentesc, Timisoara
133.000EUR
84 m2 4 camere 2 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 4 camere, decomandat, situat în zona Complexului Studentesc, in apropiere de Centrul de Afaceri. Apartamentul este decomandat, la etajul 3/4 cu două apartamente pe nivel. Apartamentul este format din living, 2 dormitoare, un birou, bucatarie full dotată, 1 baie, 1 WCS, 1 balcon închis. Este renovat complet, dispune de finisaje moderne, mobilier de calitate, centrală termică, două instalaţii de climatizare, internet, wifi. Orientarea apartamentului este spre sud pe latura dormitoarelor, iar livingul şi bucătăria, către o zonă verde. Preţul solicitat este de 133.000 de euro, apartamentul se vinde complet mobilat. Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 156.

Distribuie pe:  
Apartament 1 camera Blascovici
Apartament 1 camera Blascovici
Blascovici, Timisoara
37.000EUR
25 m2 1 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu o camera situat in cartierul Blascovici. Apartamentul este disponibil la etajul 3 din 4, cu o suprafata de 25 mp. Apartamentul este renovat recent si are instalatia electrica schimbata, clima, tamplarie PVC si usa metalica. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: B consumul total specific de energie primară : 126.71 indicele de emisii echivalent CO2 : 26.99 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 151.

Distribuie pe:  
Apartament 2 Cam  Iulius Mall
69.000EUR
48 m2 2 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 2 camere in vecinatatea Iulius Mall , decomandat, confort 1, situat la etajul 3 din 10, cu o suprafata de 51 mp Locuinta este alcatuita dintr-un un living, un dormitor, bucatarie, baie cu cada, hol, camara, debara si un balcon tip loggie. uprafata utila este de 51 mp (inclusiv balcon 3mp) si a fost renovat recent, partial. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat: frigider, masina de spalat, TV sunt noi nefolosite; aragaz, microunde, etc; majoritatea mobilei este de asemenea noua. Dispune de finisaje clasice, parchet masiv de fag raschetat si lacuit recent, ferestre PVC cu geam termopan inclusiv la balcon, usa metalica la intrare si de lemn in interior. Blocul este reabilitat termic, izolat cu polistiern pe exterior, apartamentul avand cheltuieli mici la intretinere. Conducta de gaze naturale are contor dedicat. Exista si o boxa la subsol care poate fi folosita pentru depozitare diverse. Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 162.

Distribuie pe:  
Garsoniera Complexul Studentesc langa Tibiscus
Garsoniera Complexul Studentesc langa Tibiscus
Complex Studentesc, Timisoara
35.000EUR
21 m2 1 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 1 camera, decomandat, situat in cartierul Complexul Studentesc. Apartamentul este situat la etajul 2, are o suprafata de 21mp, mobilat si utilat, baie cu cabina de dus si minibucatarie. Blocul estei izolat pe exterior, incalzirea este de la Colterm si este situat in apropierea facultatii Tibiscus. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: B consumul total specific de energie primară : 65.25 indicele de emisii echivalent CO2 : 13.05 consumul total specific de energie din surse regenerabile :0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 149.

Distribuie pe:  
Apartament 3 camere Neptun Renovat
80.000EUR
65 m2 3 camere 1 bai

ABA Imobiliare va propune spre  vanzare, apartament impecabil cu 3 camere, parter, in apropiere de Neptun, renovat interior si fatada este in curs de renovare. Vederea este intr-o curte foarte civilizata, iar atat bucataria cat si baia sunt prevazute cu geam.  Parchetul a fost reconditionat si este intr-o stare perfecta, iar usile si geamurile sunt cele originale. Apartamentul are 65 mp utili plus o boxa de 27 mp in curte. Aceasta a fost construita in urma cu cativa ani. Pana la prefectura sau pana la P-ta Badea Cartan se fac aproximativ 5 minute pietonal. Statia de tramvai este la 3 minute. Certificatul de Performata Energetica: Clasa energetică: B Consumul total specific de energie primară : 204.75 Indicele de emisii echivalent CO2 : 40.95 Consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. Pret : 80.000 Euro Negociabil. ID oferta 68

Distribuie pe:  
Apartament 4 Camere Olimpia/Stadion
Apartament 4 Camere Olimpia/Stadion
Olimpia-Stadion, Timisoara
115.000EUR
84 m2 4 camere 2 bai

ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, situat in zona Olimpia-Stadion, intr-un imobil construit in anul 1980 , disponibil la etajul 4 din 8, cu o suprafata totala de 84 mp. Imobilul dispune de  lift nou, boxa, are vedere in spatele blocului si in lateral , ofera liniste. Se vinde mobilat si utilat. Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. ID intern: 157.

Distribuie pe:  
Apartament 3 camere Lipovei-Iulius Mall
76.500EUR
58 m2 2 camere 1 bai

 ABA Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere in zona Lipovei - Iulius Mall Se vinde mobilat si utilat, centrala termica proprie, izolatie exterioara, instalatie electrica noua Gewiss, clima, mobilier nou. Imobilul este anvelopat iar apartamentul are o suprafata totala 58 mp. Configurat astfel: Hol, bucatarie inchisa, baie cu geam,  2 camere si living cu logie inchisa cu PVC. In vecinatatea Supermarket, parc, scoala, gadinita, piata, mijloare de transport in comnun la 50m. Etajul 3 cu vedere pe 2 parti in bloc cu 4 etaje construit din caramida. Certificatul de Performata Energetica: clasa energetică: B consumul total specific de energie primară : 121,34 indicele de emisii echivalent CO2 : 22.09 consumul total specific de energie din surse regenerabile : 0 Datele au caracter informativ fiind preluate de la proprietar. Pret 76.500 Euro Negociabil,  ID intern: 111.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Teren Ghiroda langa Calea Lugojului
Teren Ghiroda langa Calea Lugojului
43.000EUR
530 m2 0 camere bai
Teren BLOC  Shopping City  Sagului
Teren BLOC Shopping City Sagului
110.000EUR
695 m2 0 camere bai
Teren Intravilan langa Dunca DJ 691
Teren Intravilan langa Dunca DJ 691
90.000EUR
2000 m2 0 camere bai
Ultimele oferte
Teren Intravilan Gataia
Teren Intravilan Gataia
75.000EUR
13600 m2 0 camere bai
Teren Intravilan Dinias 10.000 mp
Teren Intravilan Dinias 10.000 mp
39.000EUR
10300 m2 0 camere bai
Teren pe Clisura Dunării Dubova
Teren pe Clisura Dunării Dubova
25.250EUR
505 m2 0 camere bai